Podium van de Stad

De Goudse Schouwburg ontwikkelt zich in hoog tempo tot Podium van de Stad: een inspirerende ontmoetingsplaats die wij samen met organisaties en inwoners van Gouda vormgeven. Een plek waar iedereen zich thuis mag voelen en waar we verbindingen leggen tussen publiek, spelers en podium. Niet alleen in onze gebouwen, maar ook op andere plaatsen in de stad.  
 
We verbinden ons aan Goudse activiteiten en ontwikkelen zelf nieuwe initiatieven. Zo waren wij afgelopen seizoen de hoofdlocatie van Gouda bij Kaarslicht, met een zelf geproduceerd muzikaal programma vol Gouds talent. We organiseerden een succesvol project met statushouders en vrijwilligersorganisaties, een programma rondom 100 jaar vrouwenkiesrecht en samen met Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland ontstond het ActeerLAB.  
 
Dit alles is alleen mogelijk in samenwerking met partners in de stad. We zijn blij en dankbaar dat we samen met de culturele instellingen uit Gouda, maatschappelijke partners, onderwijs, politieke partijen en andere initiatieven kunnen bijdragen aan een levendige stad.  
 
We breiden onze samenwerkingen graag nog verder uit. Heb je een idee? Zoek je een podium voor je activiteit? Klop dan bij ons aan. We denken graag mee bij het opzetten en faciliteren van mooie plannen.  
 
Blijf op de hoogte van al onze activiteiten via de nieuwsbrief, website en social media.