Kaartverkoop

Tickets & Service balie
Boelekade 67, 2806 AE Gouda.
Tel. 0182 - 513 750

Openingstijden
De Tickets & Service balie is telefonisch bereikbaar op woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 15.00 uur.
Op voorstellingsdagen is de Tickets & Servicebalie 1,5 uur voor aanvang geopend, maar uitsluitend voor kaartverkoop van de betreffende voorstelling.
Mailen kan via kassa@goudseschouwburg.nl.

Kaartverkoop
Momenteel is het alleen mogelijk om kaarten te kopen via deze website of telefonisch. Wanneer je online reserveert, kan je betalen met iDEAL, de Podium Cadeaukaart en je VVV Cadeaukaart. Je kunt ook betalen met je digitale tegoed. 

Kopiekaarten
Ben je je tickets kwijt geraakt, dan kan je bij de kassa kopiekaarten aanvragen. De kosten hiervoor zijn € 0,60 per ticket.

Verhindering
De Goudse Schouwburg hanteert de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VSCD. De Algemene Bezoekersvoorwaarden zijn op 12 juli 2012 ter Griffie van de Rechtbank te Amsterdam gedeponeerd onder nummer 66/2012.

Wanneer je door omstandigheden verhinderd bent, mag je je tickets ruilen voor een andere voorstelling in hetzelfde theaterseizoen. Je kunt je tickets tot uiterlijk 24 uur vóór de voorstelling, tijdens onze reguliere openingstijden, omruilen aan de kassa. Het omruilen van tickets kost eenmalig € 3,50 administratiekosten. Op de dag van de voorstelling zelf kunnen wij géén tickets omruilen, welke dringende reden daarvoor ook mag gelden.

Heb je vragen of speciale wensen? We helpen je graag!