Partners

Tussen de negen culturele instellingen van Gouda zijn al verschillende samenwerkingsverbanden om cultuur breed uit te dragen binnen onze stad. Maar wist je dat we daarnaast komend seizoen ook met maatschappelijke en sociale partijen uit Gouda samenwerken? Verschillende voorstellingen en randprogrammering worden mede mogelijk gemaakt door o.a. Kwadraad, Historisch Platform Gouda, D66 Gouda en GroenLinks, Stichting Gouda bij Kaarslicht, Stichting 4 en 5 mei, de gemeente Gouda en Vluchtelingenwerk Gouda. Die samenwerkingen breiden we graag uit in de toekomst.


Onze programmeur Nicky van Rossum en locatieleider van het Jeugdtheaterhuis Borius van der Meulen met de Acteerlab. (Foto: Marianka Peters)

Vaste partnerships: So What en Cultuurhuis De Garenspinnerij
Samen met poppodium So What bekijken we de (pop)muziekprogrammering binnen Gouda. Zo zorgen we voor een breed, op elkaar afgestemd muziekaanbod in de stad, ontstaan spannende initiatieven als themafeesten in het Theatercafé en kunnen we elkaar marketingtechnisch ondersteunen.

De docenten, cursisten en muziekensembles van Cultuurhuis Garenspinnerij zijn met regelmaat terug te vinden in de schouwburg. Zij verzorgen onderdelen van de randprogrammering, zoals workshop en optredens in de foyer.