do 9 dec 2021
20:00 uur


Grote Zaal
Show

Pauze: Nee
Verwachte eindtijd: 22:15 uur

1e rang€ 32.50
2e rang€ 30.50
3e rang€ 17.75

Fred van Leer

Leer van Fred LIVE

Deze voorstelling gaat niet door vanwege de avondlockdown. Iedereen met tickets ontvangt z.s.m. meer informatie.

Leer van Fred LIVE ongekend succesvol. En ook in seizoen 2021/2022 weer in de theaters. 

“Zijn theaterdebuut-voorstelling is een absolute aanrader en een voorstelling waarvoor ik het liefst eenmalig een zesde ster in ons classificatiesysteem in het leven zou roepen.” 
Bo van Hagen, online theatermagazine Theaterparadijs.

De eerste twee seizoenen van Leer van Fred LIVE waren een daverend succes: inmiddels hebben bijna 75.000 vrouwen de volledig uitverkochte voorstellingen bezocht! Een korte reprise kon daarom niet uitblijven. Leer van Fred LIVE is echt een avond voor vrouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! Nederlands bekendste stylist geeft ze tips en tricks en vertelt ze de do’s en vooral de vele absolute don’ts. 

Twee eigen TV programma’s bij TLC, bij RTL4 in verschillende programma’s, op Instagram 1.1 miljoen volgers, een boek Leer van Fred waarvan de 4e druk inmiddels een feit is; Fred van Leer behoeft geen introductie meer. Veel uitverkochte zalen leerden van Fred en er zullen nog veel volle zalen volgen. Een avond met Fred van Leer is vertier, hilarisch, herkenbaar en om nooit te vergeten. 

De show van 9 december is een tv-registratie

U kunt hier uw reactie plaatsen