zo 8 jan 2023
13:30 uur


Grote Zaal
Familievoorstelling
2+

Pauze: Nee
Verwachte eindtijd: 14:35 uur

1e rang€ 20.50
2e rang€ 18.50
3e rang€ 13.25

Juf Roos gaat op avontuur

Wegens het overweldigende succes van deze theatershow met overal uitverkochte zalen, komt Juf Roos terug naar het theater. In dit oer-Hollandse programma beleven Juf Roos en Gijs een vrolijk avontuur en zingen zij veel bekende kinderliedjes. De kinderen zingen en doen volop mee met de voorstelling. Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten en hun programma heeft inmiddels meer dan 120 miljoen views op YouTube; een ongekend succes in Nederland.   

Juf Roos en Gijs maken zich op voor de landelijke Molendag. De molen moet er piekfijn bij staan maar dan….. gebeurt er iets ergs met de molen. Juf Roos en Gijs doen er alles aan om de molen op tijd weer in orde te krijgen. Zou het ze lukken om dit voor elkaar te krijgen? Zing, doe en beleef deze gezinsvoorstelling mee met Juf Roos en Gijs.  
Laat je kind een mooie tekening maken voor Juf Roos. Neem die mee stop hem voorafgaand aan de voorstelling in de mand. De tekening gaan we gebruiken in de voorstelling!

Wees er snel bij want vorige seizoen waren zo goed als alle voorstellingen direct uitverkocht. 


Drankje niet inbegrepen        

Erg leuke voorstelling voor kids

- Netty

Leuk,zingen en dansen

- Jen

Enige voorstelling. Jammer dat er achter ons tijdens de voorstelling een fel licht aanging en aan bleef. Mijn kleindochter van 3 en een half heeft 60 minuten genoten van de voorstelling!

- Machteld Ingen

Erg leuke voorstelling! Duurt maar een uurtje, dus dat is voor kleine kinderen prima. Lekker meezingen, -dansen en -doen.

- A

Het was geweldig!

- Sophie

Leuke voorstelling, alleen soms ietwat traag voor de jongere kindjes. De stemmen zijn soms ook iets te zacht om goed te verstaan over de enthousiaste kindjes heen. Mijn dochter van 2,5 heeft genoten. Lekker meegezongen en meegeleefd met de avonturen.

- Samantha van der Werf

Onze zoon van bijna 4 heeft genoten en lekker enthousiast meegedaan! Leuk dat het zo interactief was.

- Willemijn

U kunt hier uw reactie plaatsen