do 4 feb 2021
20:30 uur

Kleine Zaal
Muziek
harp

€ 23.00

Lavinia Meijer

Untitled 1

Harpiste Lavinia Meijer geeft concerten van Carré tot Zuid-Korea en van de Berliner Philharmonie tot Carnegie Hall. Ze is een van de belangrijkste en spannendste musici van onze tijd en speelt niet alleen klassiek solorepertoire, maar ook hedendaagse muziek. Ze verlegt constant de grenzen van de harp. Deze solovoorstelling ontstond vanuit haar nieuwsgierigheid een mogelijk antwoord te vinden op de vraag ‘In welke stijlperiode leven we? Toch geen postpost-post modernisme?’ Lavinia verweeft haar persoonlijke verhalen met muziek uit de afgelopen vijf decennia.

Dit is een verplaatsing vanuit seizoen 2019-2020. Omdat de nieuwe speeldatum in 2021 valt, is het op dit moment niet mogelijk om tickets te kopen. Eventueel resterende tickets gaan dit najaar in de verkoop.

www.laviniameijer.com

Nageniet Arrangement

Gereserveerde tafel met een bittergarnituur plus een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Nageniet Arrangement De Luxe

Gereserveerde tafel met een luxe borrelplank plus een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Pauze Arrangement

Gereserveerde tafel met een hapje en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.

U kunt hier uw reactie plaatsen