zo 26 jan 2020
20:00 uur

Grote Zaal
Cabaret
nonsens

Pauze: Ja

€ 10.00

Enge Buren

Nationaal Theaterweekend

Enge Buren is al sinds 1993 bij elkaar en de mannen spelen in de Nederlandse theaters vanaf 2004. ‘BASTA!’ is de 8ste en tevens allerlaatste theatershow van het drietal.

Enge Buren brengt muzikaal cabaret en bestaat uit drie multi-instrumentalisten, die prachtig driestemmig zingen, een karrenvracht aan muziekinstrumenten bespelen en uitblinken in persiflages en karikaturen. Naast eigen composities lenen ze bekende popnummers en geven daar met absurdistische teksten en arrangementen een eigen draai aan. Naast humoristische nummers staan er ook aangrijpende en ‘scherpe’ liedjes op hun repertoire. Kortom, een nieuwe chaotische doch harmonieuze en zuivere explosie van tig liedjes, allemaal verwerkt tot een energieke, muzikale show. Het publiek wordt meegenomen op een wonderbaarlijke reis door de (pop)muziek en beleeft samen met Enge Buren hilarische en soms ontroerende momenten.

THEATERWEEKEND!
Ga voor een tientje naar deze voorstelling. Kijk hier voor alle extra's tijdens dit weekend.

Drankje niet inbegrepen.

Nageniet Arrangement

Gereserveerde tafel met een bittergarnituur en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Nageniet Arrangement De Luxe

Gereserveerde tafel met een luxe borrelplank plus een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment, na afloop van de voorstelling.

Pauze Arrangement € 7,75

Gereserveerde tafel met een hapje en een drankje naar keuze uit ons Hollands assortiment.

U kunt hier uw reactie plaatsen