za 25 jan 2020
20:00 uur

Grote Zaal
Muziek
jazz

Pauze: Ja
Verwachte eindtijd: 21:55 uur

€ 10.00

The Jazz Orchestra of the Concertgebouw meets Ruben Hein

Nationaal Theaterweekend

Ruben Hein speelt zijn favoriete jazz klassiekers tijdens de tribute aan de Great American Songbook.

Pianist en zanger Ruben Hein wordt alom geroemd om zijn karakteristieke, warme stem en zijn soulvolle jazzy popsongs. Na zijn succesvolle debuutalbum op het gerenommeerde Blue Note label bracht hij diverse albums uit met uiteenlopende muziekstijlen en in samenwerking met (inter)nationale grootheden. Tijdens dit bijzondere concert zingt Ruben Hein met ‘de beste, veelzijdigste en meest swingende bigband van Nederland’ (AD), The Jazz Orchestra of the Concertgebouw.

The Jazz Orchestra of the Concertgebouw won maar liefst twee Edison Awards en geeft wereldwijd concerten. De gerenommeerde big band speelt regelmatig samen met gastsolisten van wereldklasse, waaronder Toots Thielemans Roy Hargrove, Oleta Adams, Kurt Elling, José James en Dr. Lonnie Smith. 

THEATERWEEKEND!
Ga voor een tientje naar deze voorstelling. Kijk hier voor alle extra's tijdens dit weekend.

Drankje niet inbegrepen.

Heerlijk avondje. Wat een band en relaxte Ruben Hein. Had van mij iets langer mogen duren..

- Peter Jaspers

Heerlijke muziek. We hebben genoten.

- Wil

Het was een fantastische voorstelling. Zowel het orkest als Ruben waren van zeer hoog niveau!

- Hogenboom Jan

Geweldige muziek; de prachtige stem van Ruben mixt mooi met de virtuositeit van het orket. Genoten!

- Eric Sommer

de kwaliteit van de musici is onovertroffen. Daar kan je niets aan verbeteren. Een streling voor het oor hoe men ieder voor zich, zijn instrument beheerst. Wat in de uitvoering wel wat tegenvalt was het massale geluidsniveau. Het was vaak te luid, te groots terwijl de zaal niet klein is. Een tweede advies zou zijn om meer aandacht te geven aan het oog. Waarschijnlijk een wat Nederlands " probleem" maar een strakke uitvoering behoeft ook een strak voorkomen. Dus pakken die goed zitten. Niet zoal

- Martin

Wat een geweldige ontspannende avond. Wij hebben genoten van de muziek, het warme geluid van Ruben, het plezier in het muziek maken met elkaar dat van het podium afspatte. Gewoon een feestje en een cadeautje aan onszelf. Bedankt!

- Kitty en Peter

Genoten. De muziek van Ruben kende we al. De kennismaking met het orkest was een aangename verrassing. De combinatie met Ruben was geweldig. Een leuke avond gehad.

- Rick

Genoten van de prachtige muziek! Echt een topavond!

- Caroline

U kunt hier uw reactie plaatsen